Împreună redăm viață Cetății Oradiei!

Înapoi

Despre noi

Bastior sigla

Cine suntem

Povestea noastră

Se spune că orice poveste cu adevărat bună s-a născut dintr-o experiență reală, vie. Astfel, inspirați de istorie și fascinați de frumos, ne-am hotărat să dăm viață unui loc în care cea mai frumoasă poveste e cea care urmează să fie scrisă de absolut fiecare persoană care urmează să ne treacă pragul. Așa a luat naștere BastiOr, un restaurant autentic în inima orașului Oradea, în care fiecare client să se simtă mereu acasă. Pe langă deliciile culinare atent preparate și băuturile pentru toate gusturile, am pus accentul pe experiența în sine, de vreme ce ne-am propus, dincolo de toate, să înseninăm fiecare zi și să reușim să facem fiecare seară memorabilă.

În glumă, ne place să spunem că suntem epicentrul ospitalității și al distracției, de vreme ce, preț de mai bine de două secole, meridianul 0 obișnuia să treacă exact prin interiorul restaurantului nostru. Imaginați-vă, Cristofor Columb, desfășurand pe o masă harta care avea să-l poarte spre Lumea Nouă și potrivind compasul exact în punctul în care, acum, după mai bine de 500 de ani, aveți ocazia de a savura un pahar de vin, sau o bere spumoasa, alături de oameni dragi vouă. Imaginați-vă acum cum posibilitățile infinite vă sunt deschise și vouă și cum aveți ocazia de a ține lumi noi în palme.

De ce ”BastiOr”, ați putea să ne întrebați. Ei bine, restaurantul nostru e situat în interiorul renumitului Bastion Aurit, construit de către legendarul Stefan Bathory și distrus de-a lungul istoriei de 5 ori. De 3 ori bombardat. O dată asediat. O dată dăramat. Încăpatanandu-se însă să fie șters de către timp și renăscand de fiecare dată din propria cenușă, asemeni unui Phoenix măiestuos, dovedind că lucrurile mărețe nu dispar niciodată ci pur și simplu se reinventează.

Acum, într-un loc în care experiențele cele mai plăcute să fie mai mult decat un obicei, să fie o certitudine. Într-un local al poveștilor tale. În sufletul din inima orașului. Bine te-am găsit !